fredag den 14. september 2012

Nyt stærkt album fra Kitty Wu

Omslaget er overvejende sort. Selvfølgelig. Sådan plejer det at være og sådan er det også denne gang med Kitty Wu, det danske rockband, der netop har udgivet sit femte album, 'Carrier Pigeons'. Et album der er blevet til dels i København, dels i Berlin, dels i New York - og det endda i Jimi Hendrix' legendariske Electric Lady Studios. En tilblivelse, bandet undervejs forevigede og som derfor nu foreligger som flere smukke kortfilm. Se dem herunder, når jeg er færdig med at tale lidt om musikken.


'Carrier Pigeons' er hurtigt vokset hos mig. Det er et alt i alt langsommere og mere søgende album end flere af forgængerne, med momenter af skønhedssøgende intimitet og natlig eskapisme. Og så rummer det et par af de bedste sange, bandet har begået længe, ikke mindst 'All I Ask' og det forunderlige titelnummer, der viser bandet fra en - næsten - helt ny side; her synger forsanger Robert Lund med en fjerlet falset over blide guitarsløjfer og et afdæmpet trommespor.



Og så var der kortfilmene fra indspilningsprocessen med fokus på henholdsvis Berlin, New York og denne sidste, der pendler mellem København og Electric Lady Studios i New York:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar