OM ROCKVILLE

Rockville er en personlig blog om musik og i særdeleshed rock i forskellige former. Jeg hedder Henrik Nilsson og har været inkarneret musikelsker så længe jeg kan huske. Indtil september 2011 var jeg musikredaktør og anmelder på magasinet KBH, og i en periode har jeg også været anmelder på Soundvenue.

Min smag har altid været ret bred. Da jeg var teenager, hørte jeg Radio Luxembourg og sugede alt til mig fra Tears For Fears og De La Soul til The Cure og Prefab Sprout, men som årene er gået, er jeg blevet mere og mere af en rockperson. Det betyder dog langt fra, at jeg ikke lytter til andre genrer, eksempelvis elektronisk og en masse variationer af pop, og samtidig er rock i sig selv et vidt begreb - ikke mindst de forskellige alternative folk- og countrygenrer interesserer mig.

Her kan med andre ord forventes lidt af hvert - omtaler af såvel rock som andre genrer. Stort og småt, nyt og gammelt. Hvis alt går vel, gør du måske en ny opdagelse i ny og næ, eller måske støder du på noget, du havde glemt du elskede. Jeg håber, du vil finde noget interessant her på Rockville og vende tilbage igen og igen.

Du er altid velkommen til at skrive kommentarer her på siden eller sende mig en e-mail på rockvillemail@gmail.com. Jeg er naturligvis også interesseret i at høre fra dig, hvis du er musiker eller på anden måde arbejder med musik og har noget, du synes jeg skal høre.