onsdag den 13. juni 2012

Sol over San Francisco: Sunbeam Rd.

Her er et band, du skal høre. Indtil for få dage siden havde jeg aldrig hørt om San Francisco-bandet Sunbeam Rd., men jeg har i den grad lyst til at gøre det til et længerevarende bekendtskab. Jeg er nemlig blevet godt gammeldags begejstret for 'Pro Wave Rider', det første nummer fra deres debutalbum 'Breathers', der efter planen skal udkomme i august.


Sunbeam Rd. har eksisteret i et par år og udgivet et par singler og en EP. Musikken er fuld af lette, harmoniske melodilinjer såvel som momenter af 60'ernes psykedeliske rock som hos f.eks. The Doors og bysbørnene fra The Grateful Dead. Og hvis du kan lide eksempelvis Yo La Tengo og Avi Buffalo, kunne det her også meget vel være noget for dig.

Du kan hjælpe bandet på vej i forbindelse med udgivelsen af 'Breathers' og de hertil hørende udgifter på kickstarter.com, hvor du også kan lytte til noget af musikken. Det vil om noget være penge, der er godt givet ud, for det her band fortjener i den grad at blive udgivet. Og selvfølgelig kan du høre 'Pro Wave Rider' lige her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar