fredag den 15. juni 2012

Nye sange fra Jens Lekman, Dirty Projectors og Wild Nothing

Får du heller ikke (ny) musik nok? Så er der hjælp at hente lige her. Tre gode navne er på vej med nye plader, og du kan høre spritnye smagsprøver herunder.


Jeg har tidligere omtalt det kommende Dirty Projectors-album med den forrygende titel 'Swing Lo Magellan', der udkommer den 9. juli. Herfra er nemlig allerede udkommet 'Gun Has No Trigger', som jeg stadig hører med stor fornøjelse. Nu er endnu et nummer fra albummet ude, og det er altså også stærkt. Det hedder 'Dance For You':


Svenske Jens Lekman åbner efteråret med udgivelsen af sit første album i fem år, der får titlen 'I Know What Love Isn't'. Det udkommer den 4. september. Nu er den første smagsprøve klar, nummeret 'Erica America':


Og så er jeg allerede blevet ret glad for det helt nye nummer med amerikanske Jack Tatums enmandsprojekt Wild Nothing, der er forløberen for albummet 'Nocturne' (hans andet af slagsen) med ankomst den 27. august. 'Shadow' er en blid og behagelig lille rocksang med både strygere og lidt The Cure-lignende guitarmomenter:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar